Kertészeti kiegészítők, tápanyagok

A megvásárlást követően a növény legtöbb esetben új helyre kerül cserepéből, konténeréből. A munkafolyamat során is szükségünk lehet a legkülönfélébb kertészeti segédeszközökre, mint pl. kesztyű. Üzletünkben nagy méret és szín választékban kínálunk védőkesztyűket.

Kínálunk többféle méretben műanyag (zöld) bevonatú könnyűfém, kókuszrost bevonatú növénykarókat és bambusz kivitelű növénytámaszt.

Műanyag kannák, kókusz rostból készült függő kaspók.

Ha az új növény helye szoliterként dézsában vagy cserépben lesz, ahhoz nagy méretű műanyag, kő és agyag cserepeket ajánlunk. Ehhez a kiültetéshez javasoljuk a korábbi bejegyzésünkben már említett talajtakarási megoldásainkat is.

Az általunk kínált növényekhez ajánlunk kiváló BIOPON, FITO HORM, VITAFLORA, és DR. GARDEN tápanyagokat is. Egy nagy kerthez nagy kiszerelés is kell, de nálunk azok is szívesen vásárolnak, akiknek nincs több száz négyzetméteren több ezer tő növénye. Ugyanakkor a kevés növény is kaphat el betegségeket. Mi ezért tartunk főleg kis kiszerelésű, szabad forgalmazású rovar- és gombaölő szereket.

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük