Műfüvek

Kertes házban lakik és lehetetlennek tűnik Önnek, hogy gyönyörű gyep legyen a kertjében? A Nortene műfüvek lehetővé teszik, hogy ne a szomszéd füve legyen zöldebb! Kertészetünkben rendelhetőek a Nortene által forgalmazott műfüvek és a telepítési kiegészítői.

Zürich PRO természetes hatású műfű

Zöld/barna szálösszetételének köszönhetően igazán hasonlít a természetes gyepre. Felülete csúszásmentes, ráadásul a perforált alap kiváló vízelvezetést biztosít. Sokáig megőrzi természetes megjelenését. Használatával időt, pénzt, energiát spórolhat, ugyanakkor nincs szükség a permetezőszerek használatára.

A természetes fű ideális alternatívája, nagyszerű hasonlóságának köszönhetően. Ha örökké zöld környezetre vágyik, a ZURICH PRO a legjobb megoldás.

Szálak anyaga: PE (egyenes) + PP (göndör, Alap: PP + nem szőtt textília + latex Szín: zöld – barna (4 árnyalat)
Anti-UV stabilizáló: Igen
Vízelvezetés: 800-1000 l / h / m?
GARANCIA: 8 ÉV
(* További információért forduljon értékesítési hálózatunkhoz).

SALZBURG dekoratív műfű

Nem igényel öntözést, trágyázást, fűnyírást, sem egyéb karbantartást, ezáltal időt és hosszú távon pénzt spórolhat meg, télen-nyáron zöld az általa telepített területet, UV állóságának köszönhetően hosszútávon megtartja szép zöld színét, nem gyomosodik.

Dekoratív műfű, mely színtartó, strapabíró, csúszásmentes. A perforált alap jó vízelvezetést biztosít. A szálak színösszetételének köszönhetően (3 árnyalat zöld és egy barna) természetes hatást kelt. Kertépítéshez, teraszra, erkélyre ideális.

Anyaga: PE+PP, színe: 3 árnyalat zöld és egy barna,
UV álló, így a napsugárzásnak és az időjárás viszontagságainak is ellenáll,
súlya: 1182 g/m?,
szőnyeg magassága 20mm,
8 év garancia.

Kertészetünkben kézbe is veheti a műfű mintákat.

A következő videó jól szemlélteti a műfű telepítését és karbantartását.

Please follow and like us:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük