Válassza ki az íze alapján!

Rendkívüli ajánlat! A kínált földieper palántáinkon beérett a gyümölcs! Ízlelje meg mielőtt megvásárolja nálunk! Kiváló minőségű korai és folytontermő palántákat kínálunk 9×9 cm-es cserépben.

Földieper palánták

Elianny || korai

Elianny

Új fajta, mely pár nappal előbb érik, mint az Elsanta. Gyümölcse élénk, csillogó piros, húsa kemény és kellemes ízű. Megjelenésében hasonlít az Elsantára, de csészelevélkéi kisebbek. Hűtőtárolásra kiválóan alkalmas, minőségét sokáig megtartja. Kiváló az 1. osztályú gyümölcsök aránya a szedéskor! A fajta erős növekedésű, egészséges lombozatú. Még nem fedeztek fel különleges betegség érzékenységet a fajtánál.

Albion || folytontermő

Albion

Az Albion egyenletes, erős, kompakt bokrú fajta, sötétzöld levelekkel, kiváló minőséggel. Nem érzékeny gomba betegségekre. Bő indahozamú, ezek nagy részét azonban le kell szedni terméséréskor, mert elsűrűsítik, legyengítik az állományt ! Területegységre vetítve kevesebb kell belőle, mint pl. A Selvából, de mivel kisebbek a növények, ezért ajánlatos nagyobb rhizóma átmérőjű növényeket telepíteni mind szabadföldön, mind termesztőberendezésekben! Az első gyümölcsök alakja hosszan megnyúlt kúp, később rövidül és tompakúp lesz. Íze nagyon kellemes, keménysége és tárolhatósága kiváló! Termesztői fajta Magyarországon is!

Korona || korai

Korona

Középnagy- nagy méretű, holland fajta. Kellemes ízű, igen bőtermő, könnyen szedhető. Intenzív termesztési körülmények közé és házikertekbe való. Friss fogyasztásra és feldolgozásra is alkalmas.