Bradas

Kertészeti szaküzletünkben az idei évtől már nagyobb választékban kínáljuk Vásárlóink számára a kiváló minőségű Bradas vállalat termékeit. Bízunk benne, hogy Vevőink elégedettségére folyamatosan tudjuk majd bővíteni a vállalat termékkínálatát kertészetünkben.

A Bradas egy családi vállalat, aminek vezetői minden terméket először az otthoni kertjükben tesztel, így tökéletesen tudják, hogyan lehet praktikus, ugyanakkor funkcionális dolgokat létrehozni.

Minden apró részlet érdekli Őket, ápolják azokat a hagyományokat, amelyeken felnőttek, gondolkodásuk azonban erősen a modern technológiára alapoz.

Számukra a kényelem és az öröm természetesen együtt jár, mert a természet a szenvedélyük. A Bradas az egyik legnagyobb importőre a PVC tömlőknek Európában. 1989 óta importálnak, exportálnak és forgalmaznak tömlőket, szerelvényeket a kert, a mezőgazdaság és az ipar számára. Kínálatuk sokoldalú kerti szerelvényeket, tömlőket, szerszámokat, műszaki csatlakozásokat és még sok mást tartalmaz. Hosszú évek óta bővítik választékukat a “Kerti gondozás” szlogenüknek megfelelően.

A vállalat küldetése a legmagasabb minőségű, funkcionalitású és kivitelű termékek bemutatása a legújabb ipari divatok szerint.