Minden, ami a veteményhez kell

Florimo palánta és magvető föld
20 literes

Az újabb korlátozások sokunknak komoly fejtörést okoznak a mindennapi programok újratervezésével. Sajnos elkerülhetetlen, de nézzük az egyik jó oldalát!

Olyan időszak van, amikor a kert éledni kezd és elejét vesszük a kerti munkáknak. Ilyen elfoglaltság a magvetés is. Szépen – időrendi sorrendben – kezdjük a magokat a földbe juttatni.

Florimo kertészeti perlit
5 literes

Miért ne végezhetnénk ezt úgy, hogy az egész család is élvezze és olyanok is csinálják, akik idáig idő hiányában mondjuk nem fogtak hozzá? Felnőtt és gyerek is megtanulhatja egyszerűen, nem ördöngösség. Ami pedig a legizgalmasabb, az a “szüretelés”. Nincs felemelőbb érzés, mint mikor a saját nevelésű borsóból, sárgarépából és petrezselyemből készült borsóleves gőzölög a vasárnapi asztal közepén.

Kertészetünk idei egyik új termékcsoportja a vetőmagok. A klasszikus paprika és paradicsom mellett számos kedvenc megtalálható a kínálatunkban. Gyökérzöldségek, hagymafélék, tökök, dinnyék, megannyi fűszernövény.

Emellett kétféle – 20 és 50 literes – kiszerelésben kínálunk magas minőségű Florimo palánta és magvető földkeveréket. Palántázó földkeverék készítéséhez kínálunk még 5 literes kiszerelésben Florimo kertészeti perlitet is.

Mibe vessünk? Nálunk ezt is megtalálja! Műanyag magvető tálcát is vásárolhat nálunk, amit csak fel kell tölteni magvető földdel és már mehet is bele a mag.

Magvető tálca (A kép illusztráció)

A palántázás és növényfejlődés különböző szakaszaira, kertészeti szaküzletünkben számos praktikus kiegészítőt kínálunk még. Jelölő táblákat, különböző méretű, anyagú és funkciójú támasztó karókat, klipszeket, futtató hálókat.

Nálunk minden együtt van egy otthoni, balkon konyhakert megvalósításához.

Várunk mindenkit szeretettel és változatlan nyitvatartással!